Zgjidhje premium të artit të imazhit të AI për vizitorë falas

Përmirësoni kërkesën tuaj të tekstit me një stil specifik për të arritur rezultate më të personalizuara dhe unike. Zgjidhni nga lista jonë e zgjeruar e stileve, duke përfshirë anime, fotorealizëm, karikatura, piktura dhe shumë të tjera.

Zhbllokoni të jashtëzakonshmen me zgjidhjet tona Premium AI Image Art Solutions, ku inovacioni takohet me aksesueshmërinë! 🌟 Zhyt veten në një botë mrekullish vizuale të përshtatura për njohësin brenda jush, të gjitha të krijuara nga magjia e inteligjencës artificiale. 🎨✨ Ngritni kreativitetin tuaj pa kosto—Specialja jonë për Vizitorët Falas ju jep akses ekskluzive në shkëlqimin e artit të imazhit premium të AI. Shndërroni momentet e zakonshme në kryevepra dhe lërini kanavacën e imagjinatës tuaj të mos njohë kufij. 🚀 Hyni në mbretërinë e ekselencës artistike, ku çdo vizitor është VIP dhe frymëzimi nuk njeh çmim. 🖼️✨ Kënaquni me të jashtëzakonshmen, falas!

case
case-thumbnail
case-thumbnail
case-thumbnail

Ngritni shitjet me një grup gjithëpërfshirës të mjeteve të redaktimit të imazhit të përshtatura për bizneset e tregtisë elektronike

Përmirësoni shitjet, mahnitni klientët dhe tejkaloni konkurrentët me fotot e produkteve të mbështetura nga AI, të krijuara për të krijuar një ndikim të qëndrueshëm. Nga heqja e sfondit te kuadrimi inteligjent, përmirësimi i imazhit te AI Photoshoot, ne i kemi mbuluar të gjitha nevojat tuaja.

case-thumbnail
case-thumbnail
case-thumbnail
case

Mbi 15 miliardë imazhe të AI të krijuara që nga viti 2022

AI ka gjeneruar po aq imazhe sa fotografët e kapur gjatë 150 viteve, duke u shtrirë nga fotografia e parë në 1826 deri në 1975. Top 1000 kompanitë më të mëdha të internetit përdorën AI për të gjeneruar imazhe për qëllimet e tyre: testim, hulumtim dhe programe falas ose komerciale.

brand-area brand-area brand-area brand-area brand-area brand-area

Vështrime kryesore për krijimin e imazhit të AI që mund të mos i dini

Zhytuni thellë në botën e inteligjencës artificiale ndërsa ne zbulojmë perlat e fshehura, ndajmë zbulimet e ekspertëve dhe ofrojmë perspektiva unike që mund të riformësojnë të kuptuarit tuaj. Ndriçoni udhëtimin tuaj të AI me njohuri të paçmueshme që shkojnë përtej të zakonshmes. Bashkohuni me ne në eksplorimin e territoreve të paeksploruara të krijimit të AI dhe zbuloni se çfarë fshihet nën sipërfaqen e inovacionit.

Në vitin 2022, algoritmet tekst-në-imazh u përdorën për të gjeneruar mbi 15 miliardë imazhe.

brand

Që nga prezantimi i DALLE-2, po krijohen mesatarisht 34 milionë imazhe në ditë.

brand

Veçanërisht, Adobe Firefly, grupi i algoritmeve të AI të integruara në Adobe Photoshop, arriti arritjen e 1 miliardë imazheve brenda vetëm tre muajve nga lansimi i saj.

brand

Midjourney krenohet me një bazë përdoruesish prej 15 milionë, duke e bërë atë platformën e gjenerimit të imazheve me statistikat më të mëdha të përdoruesve të disponueshëm publikisht. Për krahasim, Adobe Creative Cloud, duke përfshirë Adobe Photoshop dhe mjetin gjenerues të AI Adobe Firefly, ka 30 milionë përdorues.

brand

Vlen të përmendet se rreth 80% e imazheve totale, ekuivalente me 12.59 miliardë, u krijuan duke përdorur modele, shërbime, platforma dhe aplikacione të bazuara në Stable Diffusion, një teknologji me burim të hapur.

Imagjinatë e pakufizuar me OpenAI Dall-E ChatGPT Generation Image

Hyni në një botë ku imagjinata juaj nuk njeh kufij. OpenAI Dall-E ChatGPT Imazh Generation nxjerr në pah potencialin tuaj krijues si kurrë më parë. Nga peizazhet befasuese te peizazhet futuristike të qytetit, nga krijesat e çuditshme te sferat e padukshme, përjetoni horizontet e pakufishme të imagjinatës suaj të sjellë në jetë përmes teknologjisë më të fundit të AI. Krijoni, eksploroni dhe imagjinoni pa kufizime dhe lërini idetë tuaja të marrin formë në formë vizuale mahnitëse me Generimin e Imazheve ChatGPT..

Zbuloni sferën magjepsëse ku krijimtaria njerëzore ndërthuret me zgjuarsinë e inteligjencës artificiale. Hyni në një botë ku vizualet mahnitëse sjellin fuqinë e gjenerimit të imazheve të AI.

user user user

200M+ Krijues profesionistë dhe amatorë Dall-E AI

Përdorni raste të platformave të gjenerimit të imazhit të AI

Zhytuni në mundësitë e pakufishme me eksplorimin tonë të rasteve të përdorimit të platformave të gjenerimit të imazhit të AI. Nga transformimi i krijimtarisë në dizajn tek revolucionarizimi i krijimit të përmbajtjes, zbuloni se si këto platforma riformësojnë industritë. Lëshoni fuqinë e AI për të imagjinuar një epokë të re të inovacionit vizual. Bashkohuni me ne në një udhëtim përmes aplikacioneve të botës reale, ku pikselët plotësojnë potencialin dhe imagjinata nuk njeh kufij. Eksploroni një mori rastesh përdorimi që ripërcaktojnë çfarë është e mundur në fushën e imazheve të krijuara nga AI.

Mësimi elektronik

Zhbllokoni potencialin e gjenerimit të imazheve të AI në mësimin elektronik! Përmirësoni materialet edukative me pamje vizuale të gjalla, krijoni ilustrime të personalizuara për koncepte komplekse dhe bëni mësimin një përvojë gjithëpërfshirëse. Përdorni AI për të gjeneruar imazhe tërheqëse që magjepsin nxënësit dhe thjeshtojnë të kuptuarit e temave të ndërlikuara.

Learn More
Video Produksioni

Revolucionizoni krijimin tuaj të përmbajtjes video me gjenerimin e imazheve të AI! Transformoni skriptet në pamje dinamike, krijoni sfonde mahnitëse dhe krijoni skena të gjalla pa mundim. Ngritni vlerën e prodhimit të videove tuaja duke integruar imazhe të krijuara nga AI, duke shtuar një prekje kreativiteti dhe profesionalizmi në tregimin tuaj vizual.

Learn More
Burimet njerëzore dhe krijimi i avatarit

Drejtoni burimet njerëzore me krijimin e avatarit të fuqizuar nga AI! Krijoni avatarë profesionistë për profilet e punonjësve, materialet e trajnimit dhe prezantimet. Futni personalitet në komunikimet tuaja të burimeve njerëzore me avatarë të personalizuar, të krijuar nga AI, duke i bërë ndërveprimet më tërheqëse dhe më të afërta.

Learn More
Video në Youtube

Shijoni videot tuaja në YouTube me gjenerimin e imazheve me AI! Ngrini figurat e vogla, krijoni hyrje tërheqëse dhe krijoni mbivendosje tërheqëse vizualisht. Me AI, përmirësoni estetikën vizuale të përmbajtjes suaj, duke tërhequr më shumë shikues dhe duke i bërë videot tuaja të dallohen në peizazhin konkurrues të YouTube.

Learn More
Libër audio

Pasuroni përvojën tuaj të librit audio me gjenerimin e imazheve të AI! Krijoni kopertinë magjepsëse, vizualizoni skenat kryesore dhe dizajnoni imazhe promovuese për librin tuaj audio. Shndërroni udhëtimin dëgjimor në një kënaqësi shumëshqisore duke integruar pa probleme imazhet e krijuara nga AI që rezonojnë me audiencën tuaj.

Learn More
Reklamim

Nxitni reklamat tuaja në lartësi të reja me gjenerimin e imazheve të AI! Krijoni pamje vizuale që tërheqin vëmendjen, krijoni imazhe produkti që rezonojnë me audiencën tuaj të synuar dhe dizajnoni pa mundim banderola reklamash tërheqëse. Përdorni AI për të krijuar reklama vizualisht mahnitëse që lënë një përshtypje të qëndrueshme dhe nxitin angazhimin me markën tuaj.

Learn More

Duke përdorur gjeneratorin e imazheve të OpenAI AI ChatGPT

Eksploroni horizontet e pakufishme të krijimtarisë: Gjenerimi i imazheve OpenAI ChatGPT lëshon imagjinatë të pakufizuar

Deep Dream Generator përdor OpenAI për të krijuar imazhe unike dhe tërheqëse vizualisht bazuar në hyrjet dhe preferencat e përdoruesit.

Krijimi i Botës së Fantazisë

Dizajnoni botë fantastike dhe imagjinative për libra, lojëra dhe më shumë.

Më shumë detaje
Përfaqësime të ndryshme kulturore

Promovimi i diversitetit dhe përfaqësimit kulturor përmes artit pamor.

Më shumë detaje
Ilustrime të fitnesit dhe ushtrimeve

Krijoni ilustrime të fitnesit dhe ushtrimeve për përmbajtjen e shëndetit dhe mirëqenies.

Më shumë detaje
Vizualet e udhëtimit në kohë

Gjeneroni pamje vizuale që lidhen me udhëtimin në kohë dhe konceptet kohore.

Më shumë detaje
Dizajni i kopertinës së librit

Krijoni imazhe magjepsëse të kopertinës së librave që tregojnë një histori dhe tërheqin lexuesit.

Më shumë detaje
Kopertina e albumit Art

Dizajnoni kopertina magjepsëse të albumeve që pasqyrojnë muzikën brenda.

Më shumë detaje
Hartat Gjeografike dhe Hartografia

Gjeneroni harta me porosi dhe ilustrime hartografike për aplikacione të ndryshme.

Më shumë detaje
Konceptet e Cloud Computing

Ilustroni konceptet e kompjuterit cloud dhe teknologjisë për prezantime.

Më shumë detaje
Vizualizimi i Dizajnit të Brendshëm

Vizualizoni konceptet e dizajnit të brendshëm për shtëpi, zyra dhe më shumë.

Më shumë detaje
Krijimi i Artit Dixhital

Prodhoni vepra arti dixhitale unike për galeri, printime dhe media dixhitale.

Më shumë detaje
Materiale Psikologjike dhe Edukative

Ilustroni konceptet psikologjike dhe materialet edukative.

Më shumë detaje
Udhëzime vizuale të projektit DIY

Krijoni pamje artistike për udhëzimet dhe udhëzimet e projektit DIY.

Më shumë detaje
Vizualizimi i eksplorimit të hapësirës

Ilustroni dhe vizualizoni konceptet që lidhen me eksplorimin e hapësirës dhe shkencën.

Më shumë detaje
Fotografi Artistike

Krijoni imazhe mahnitëse dhe surreale për fotografi dhe projekte të artit pamor.

Më shumë detaje
Koncept Art për Filma

Gjeneroni koncepte arti dhe ide vizuale për prodhime filmash dhe animacionesh.

Më shumë detaje
Vizualizimi arkitektonik

Vizualizoni dizajnet dhe konceptet arkitekturore në një mënyrë fotorealiste.

Më shumë detaje
Video muzikore Storyboarding

Krijoni koncepte vizuale për përshkrimin dhe prodhimin e videove muzikore.

Më shumë detaje
Konceptet vizuale të vlerësuara me çmime

Krijoni koncepte vizuale të denja për çmime për konkurse dhe çmime krijuese.

Më shumë detaje
Imazhet e produkteve të tregtisë elektronike

Gjeneroni imazhe produkti për faqet e internetit të tregtisë elektronike me dizajne të personalizueshme.

Më shumë detaje
Arti i konceptit të lojërave video

Koncept arti i projektimit për personazhet, mjediset dhe artikujt e lojërave video.

Më shumë detaje
Imazhet e menysë së restorantit

Krijoni pamje të shijshme për menutë e restoranteve dhe përmbajtje të lidhura me ushqimin.

Më shumë detaje
Vizualet ligjore dhe gjykatore

Krijoni ndihmesa vizuale për prezantime ligjore dhe në sallën e gjyqit.

Më shumë detaje
Poster Arsimor Art

Dizenjoni postera edukativë për klasa dhe materiale mësimore.

Më shumë detaje
Diagramet shkencore

Gjeneroni diagrame të detajuara shkencore për punimet dhe prezantimet kërkimore.

Më shumë detaje
Arti i Ruajtjes së Mjedisit

Gjeneroni art të fokusuar në ruajtjen dhe ndërgjegjësimin e mjedisit.

Më shumë detaje
Fushata reklamuese vizionare

Zhvilloni pamje vizuale të fushatës reklamuese për marketing dhe markë.

Më shumë detaje
Storyboarding për animacion

Dizajnoni tabela dhe sekuenca vizuale për animacion dhe projekte filmike.

Më shumë detaje
Ilustrime Teknike

Krijoni ilustrime teknike të ndërlikuara për manuale dhe udhëzues.

Më shumë detaje
Promovimi i Udhëtimit dhe Turizmit

Krijoni pamje tërheqëse për destinacionet e udhëtimit dhe fushatat turistike.

Më shumë detaje
Ilustrime editoriale

Dizajnoni ilustrime editoriale tërheqëse për revista dhe gazeta.

Më shumë detaje

Zbuloni se si mund të shkallëzohet gjenerimi i imazheve të Dall-E AI?

Shërbimet e mësipërme nuk ju mjaftojnë? Krijimi i imazhit të AI ka aplikacione të gjithanshme dhe mund të shkallëzohet në fusha të shumta. Sidomos ju mund të përdorni gjuhën tuaj amtare për të folur dhe komanduar Dall-E për të gjeneruar imazhe kreative të PAKUT. Këtu janë më shumë fusha potenciale ku mund të përdoret gjenerimi i imazhit të AI:

Industria e lojrave

Dizajnit të modës

Imazhe mjekësore

Dizajn i brendshëm virtual

Vizualizimi i shkencës dhe kërkimit

Provoni të lirë veten
about
countryimage

Anglisht SHBA

countryimage

anglisht britanike

countryimage

italisht

countryimage

Hindi

countryimage

frëngjisht

countryimage

gjermanisht

100+ gjuhë të tjera

Gjeneratori OpenAI Dall-E tekst-në-imazh

Përjetoni të ardhmen e krijimtarisë me gjeneratorin Text-to-Image OpenAI DALL-E. Kjo teknologji e fundit i transformon idetë tuaja tekstuale në imazhe mahnitëse dhe me cilësi të lartë. Zhbllokoni një botë të imagjinatës së pakufishme, ku fjalët marrin jetë përmes lenteve të inteligjencës artificiale. Sillni konceptet, tregimet dhe vizionet tuaja në realitet të gjallë me gjeneratorin e jashtëzakonshëm DALL-E - ura midis tekstit dhe artit vizual.

Gjeneruesi i imazheve OpenAI ChatGPT nga teksti sjell në jetë artin tuaj konceptual në internet në vetëm sekonda. Mjeti "Tekst me imazh" ju lejon të merrni kërkesat e tekstit dhe t'i ktheni ato në imazhe që përputhen. Futni kërkesat e tekstit si një imazh abstrakt, transformojnë idetë tuaja krijuese në imazhe mahnitëse me vetëm disa klikime.

Krijo imazh

Krijimi i imazheve të krijuara nga AI lehtë dhe shpejt

Zbuloni një mënyrë të qetë dhe të shpejtë për të sjellë në jetë vizionet tuaja krijuese me imazhe të krijuara nga AI. Zbuloni mjetet dhe teknikat që ju fuqizojnë të prodhoni pa mundim pamje mahnitëse, duke kursyer kohë dhe duke thjeshtuar procesin e krijimit të imazhit. Eksploroni botën e artit të AI, ku krijimtaria takohet me efikasitetin dhe transformojini idetë tuaja në realitet me shpejtësinë e mendimit.

Procesi i gjenerimit të imazheve të AI është thjeshtuar përmes zhvillimit të mjeteve dhe platformave miqësore për përdoruesit. Këto mjete shpesh kanë ndërfaqe miqësore për përdoruesit që i lejojnë përdoruesit të futin parametra dhe preferenca, duke u mundësuar atyre të krijojnë imazhe të personalizuara me lehtësi.

Krijo imazh

DALL·E 2 është një sistem inteligjence artificiale i aftë për të gjeneruar imazhe të gjalla dhe vepra arti bazuar në përshkrimet e dhëna në gjuhën natyrore

DALL·E 2 ka kapacitetin për të prodhuar imazhe dhe krijime artistike autentike dhe realiste nga përshkrimet tekstuale, duke kombinuar koncepte, atribute dhe stile të ndryshme në proces.

Në janar 2021, OpenAI zbuloi DALL·E. Shpejt përpara një vit, dhe sistemi ynë më i fundit, DALL·E 2, është në gjendje të prodhojë imazhe që janë dukshëm më realiste dhe më të sakta, duke mburrur katër herë rezolucionin e paraardhësit të tij.

Krijo imazh

DALL·E 3 në ChatGPT

Sistemet bashkëkohore tekst-për-imazh shpesh shpërfillin fjalët ose përshkrimet, duke bërë të nevojshme që përdoruesit të zotërojnë artin e inxhinierisë së shpejtë. DALL·E 3, nga ana tjetër, nënkupton një përparim të rëndësishëm në aftësinë tonë për të krijuar imazhe që përputhen saktësisht me hyrjen tekstuale që ofroni.

Në një sfond të thellë të zi, një individ i moshës së mesme, me një çehre rrezatuese me prejardhje Tongane, është ngrirë në mes të një rrotullimi të këndshëm. Flokët e saj kaçurrela fryhen pas saj si furtunë. Veshja e saj ngjall imazhin e një vorbulle të përbërë nga fragmente mermeri dhe porcelani. I larë në shkëlqimin vezullues të copave të shpërndara prej porcelani, krijohet një ambient ëndërrimtar, pasi kërcimtari duket të jetë i fragmentuar dhe megjithatë ruan një formë harmonike dhe të rrjedhshme.

Krijo imazh

Edhe kur sigurohet me të njëjtën kërkesë, DALL·E 3 jep përmirësime të rëndësishme në krahasim me DALL·E 2.

DALL·E 3 demonstron një nivel shumë më të lartë të të kuptuarit për nuancat dhe detajet në krahasim me sistemet tona të mëparshme. Kjo aftësi e zgjeruar ju mundëson të transformoni pa mundim konceptet tuaja në imazhe jashtëzakonisht të sakta.

DALL·E 3 është integruar pa probleme me ChatGPT, duke ju mundësuar të përdorni ChatGPT si një partner i stuhisë së ideve dhe një mjet për të përmirësuar kërkesat tuaja. Ju thjesht mund t'i kërkoni ChatGPT të përshkruajë atë që dëshironi të shihni, qoftë një fjali e shkurtër apo një paragraf i detajuar.

Krijo imazh

DALL·E 3 do të jetë i disponueshëm për ChatGPT Plus dhe Enterprise

Kur prezantohet me konceptin tuaj, ChatGPT do të krijojë automatikisht kërkesat e përshtatura dhe të përpunuara për DALL·E 3, duke i dhënë jetë idesë tuaj. Nëse dëshironi rregullime në një imazh specifik, mund të udhëzoni ChatGPT të bëjë përmirësime duke përdorur vetëm disa fjalë.

DALL·E 3 është vendosur të bëhet i aksesueshëm për abonentët e ChatGPT Plus dhe Enterprise në fillim të tetorit. Ngjashëm me DALL·E 2, imazhet që krijoni me DALL·E 3 janë tërësisht tuajat për t'u përdorur dhe ju nuk kërkoni lejen tonë për riprodhim, shitje ose mallra.

Krijo imazh

Imazhe të ndryshme elegant të krijuara nga AI

Eksploroni një koleksion të larmishëm imazhesh elegant të krijuara nga AI që shtyjnë kufijtë e krijimtarisë. Çdo imazh në këtë galeri është një dëshmi e potencialit të pakufishëm të inteligjencës artificiale. Hapi i parë në gjenerimin e imazheve të AI është mbledhja e një grupi të dhënash të imazheve reale që lidhen me daljen e dëshiruar.

Pavarësisht nëse jeni një entuziast arti, adhurues i teknologjisë ose thjesht dikush që vlerëson bukurinë në format e saj të shumta, galeria jonë është një festë e shkrirjes artistike midis njeriut dhe makinës. Zhytuni në këtë udhëtim vizual dhe dëshmoni rezultatet magjepsëse të kontributit të AI në botën e estetikës.

Çmimet për shërbimet tona specifike të Imazhit të AI

Mbani në mend se çmimet aktuale dhe veçoritë e shërbimeve të AI mund të ndryshojnë ndjeshëm në varësi të ofruesit dhe specifikës.

Shihni pse 5000+ artistë PRO si ju kanë zgjedhur Dall-E

DALL E2 provon të jetë një mjet i shkëlqyer për krijimin e imazheve të drejtuar nga AI. Ndërfaqja e tij miqësore për përdoruesit lejon përdorimin e lehtë. Duke ofruar udhëzime të drejtpërdrejta, mjeti gjeneron imazhe shumë të sakta që mund të shkarkohen ose shpërndahen lehtësisht. Saktësia e fotografive të krijuara përmirësohet me përshkrime më të detajuara. Megjithatë, vlen të përmendet se, ndonjëherë, dhënia e udhëzimeve minimale mund të rezultojë që mjeti të prezantojë një personazh ose personazh shtesë në imazh, duke çuar në rezultate të pakuptimta. Prandaj, mjeti tenton të parashikojë më saktë me përshkrime gjithëpërfshirëse.

image

Shayan S.

Menaxher teknik

Rishikimi i DALL-E2 nga këndvështrimi i një Zhvilluesi Front-End dhe një sipërmarrësi lulëzues: OpenAI DALL-E2 shquhet si një nga mjetet më të mira gjeneruese të AI, duke ofruar një hapësirë ​​krijuese për të sjellë në jetë imagjinatën. Ndërsa i përshtatshëm për fillestarët që eksplorojnë AI gjeneruese, mund të mos jetë ideale për agjencitë ose bizneset fillestare që kërkojnë shërbime cilësore të sigurta. DALL-E2 mbetet prapa për sa i përket fleksibilitetit për qëllime të ndryshme, si krijimi i ilustrimeve për marketing dhe fushata, ku shërbimet si Adobe Firefly shkëlqejnë.

image

Sameer C.

Drejtues i projekteve dhe zhvillimit

Efikas dhe inovativ: Përvoja ime me DALL·E 2. Efikasiteti në gjenerimin e imazheve me cilësi të lartë është një veçori e spikatur e DALL·E 2. Aftësia e tij për të transformuar kërkesat e tekstit në imazhe realiste ka kursyer mjaft kohë dhe përpjekje në punën time. I vlerësoj veçoritë inovative, që lejojnë kontrollin mbi atributet e ndryshme të imazhit dhe nivelet e detajeve. Pavarësisht nga një përvojë përgjithësisht pozitive, mjeti mund të përballet me sfida me kërkesa ose detyra më komplekse. Për më tepër, modeli i çmimeve mund të jetë i pjerrët për bizneset më të vogla ose individët me më pak nevojë për këtë lloj mjeti.

image

Elena L.

Specialist i lartë i kontratave

Inteligjenca artificiale më e mirë për gjenerimin e imazheve të bazuara në tekst: DALL E 2 provon të jetë një rrjet nervor i fuqishëm i AI për krijimin e imazheve me cilësi të lartë bazuar në përshkrimet tekstuale. Merr me efikasitet porosi dhe prodhon imazhe unike me temë. Pavarësisht efektivitetit të tij, ka kufizime, të tilla si mungesa e redaktimit të imazhit në kohë reale dhe kreativiteti i kufizuar për shkak të zhvillimit të tij me një grup modelesh fikse. Për më tepër, çmimi perceptohet si disi i shtrenjtë.

image

Yash R.

Zhvilluesi i Full Stack

Aspekti më i dukshëm i DALL-E-2 qëndron në aftësinë e tij të përpunimit të gjuhës natyrore për gjenerimin e imazheve. Ky mjet përpunon në mënyrë efektive komandat e gjuhës njerëzore në direktivat e gjenerimit të imazheve. Ndërfaqja e përdoruesit, redaktuesi i imazhit dhe dalja kontribuojnë në tërheqjen e tij. Duke pasur parasysh që gjenerimi i imazhit të AI është në fazat e tij të hershme, aktualisht nuk ka asnjë dobësi në këtë aspekt. Megjithatë, trajnimi i mëtejshëm është i nevojshëm për rezultate më realiste.

image

HM S.

Prodhuesi

Realizimi i imagjinatës: DALL·E2 AI e shndërron imagjinatën në imazhe të prekshme brenda pak minutash bazuar në përshkrimet. Përdoret për përmbajtje marketingu, ai e përshpejton procesin në krahasim me orët e kaluara më parë. Megjithatë, mund të nevojitet njëfarë përsosjeje, pasi imazhet e krijuara herë pas here devijojnë nga përshkrimi fillestar, duke kërkuar rregullime.

image

vijaya kumar N.

Analist kryesor i biznesit

DALL E2 shërben si një referencë e shkëlqyer për veprën time të artit. Ai e kupton gjuhën e përditshme pa mundim dhe lehtëson komunikimin e lehtë. Mjeti ndjek me mjeshtëri udhëzimet, duke lejuar lëshimin e qëllimshëm të disa elementeve sipas nevojës.

image

Hamza Khalid S.

Ekzekutiv Kreativ

Gjeneruesi më i mirë i imazheve të AI! Përshtypjet e përgjithshme: Takimi im i përgjithshëm me DALL-E-2 ka qenë i shkëlqyer. Unë shpesh e përdor këtë mjet për të prodhuar imazhe për postimet e mia në mediat sociale. Përparësitë: DALL-E-2 më bën përshtypje me efikasitetin e tij në përkthimin e gjuhës njerëzore në imazhe të jashtëzakonshme. Redaktori shoqërues i imazheve është gjithashtu i jashtëzakonshëm. Disavantazhet: Për të qenë i sinqertë, nuk kam ndonjë mendim negativ për DALL-E-2. Është pranuar se gjenerimi i imazheve të AI është ende në zhvillim dhe ka një rrugë të gjatë përpara.

image

hm S.

Prodhues dhe Menaxher Marketingu

Përditësimet më të fundit

Që nga viti 2002, ne kemi transformuar mënyrën se si klientët kontaktojnë markat në internet.